Våra Tjänster

Tandosoma- Hälsa

Skönhet kommer av välmående, i Kropp och själ- den som mår bra och är tillfreda med sig själv
blir därmed också vackrare. Det är med denna helhet vi jobbar.

LPG med terapeutiska önskemål
LPG är en medicinsk teknisk apparat och har c:a 30 års forskning bakom sig både när det gäller hälsa och skönhet och uppvisar mycket

goda resultat. Vi använder oss av

Liposomreaktionen för effektiv fett- och cellulit-reduktion, kroppsskulptering och återstramning av huden men behandlar även
bl.a. ärr, gamla brännskador, muskulära smärttillstånd etc

LPG- koncept för hälsa skönhet

Endermolit lyfter, formar och reducerar effektiv kroppsfett. Produktionen av collagen och elasten  ökar,  det ger mer fasthet
och spänst och mindre rynkor. Du ser helt enkelt yngre ut.
Endermologiska behandlingar (LPG) både för anskite och kropp, ärr behandlingar.

Fysioterapi
Vårt välmående beror till stor del på en god fysik. Idag är belastningsskador av alla slag allt vanligare, ofta på grund av ensidiga belastningar i yrke och fritid. T.ex. vid dator eller instrument. Vår fokus ligger på besvär från stödje- och rörelseorganen, lympterapi  och på ergonomisk rådgivning. Vi är också specialiserade på käkledserelaterade besvär där vi samarbetar med tandläkare. Konsultation kan genomföras alla områden, i nära samarbete med kompetenta specialister i respektive område.

Lymfterapi
Lymfterapi med  kropprenings behandling. Lymfterapi används för att behandla ödem. I behandlingen används flera olika metoder. Den svullna kroppsdelen bandageras och en kompressionsstrumpa provas ut.

Voice-Massageterapi
Vi behandlar sångare. Talare, blåsare, i stort sett alla röstförbrukare med en mycket speciell teknik. Denna grundar sig på att få effektiv andning och avslappnande muskler som bidrar till rösten och genomtänkta övningar som patienten kan göra själv.
Vi arbetar med i nära samarbete med läkare med specialisering i foniatri. Röstergonomiksa råd är av stor vikt.

Botox
Botox för rynkbehandling

BTB 13
BTB 13 Stamcellsaktivator är ett unikt forskningsresultat från Helsingfors och Uleåborgs universitet. Huden stärks och stamcellerna skyddas, huden läker, förnyas och blir fastare. BTB 13 förebygger dessutom hormonellt betinget eller stressrelaterat hår avfall och aktiverar effektivt hårtillväxten.

Psykosomatiska besvär
Hit räknas framför allt stressrelaterade besvär, så som yrsel, tinitusspänningshuvudvärk. Sömnbesvär och spänningar i käken.
Vi använder  fysioterapeutiska metoder med olika avslappningstekniker samt psykodynamisk psykoterapi under handledning av en psykoterapeut.

Amallian Hyalorinsyra system
Behandling av rynkor,  kinder, ögon utförs av mycket erfaren leg.sjuksköterska ”clinical trainer” för Amalianprodukter.

Hyaluronsyreinjektioner- Amalian
Amalian använder vi för ärrbehandlingar, rynkor, läppfyllnad, konkurer och vävnadsskador av olik slag. Vi använder Amalian-sortimentet i sin helhet
.  

Viktproblem
Efter viktanalys och problemkartläggning beträffande mat- och rörelsevanor söker vi tillsammans den bästa metoden- det handlar om individuella råd både vad matvanor, sömn och träning beträffar.